Головна Новини Шістьох правоохоронців зі Шепетівки підозрюють у катуванні затриманого

Шістьох правоохоронців зі Шепетівки підозрюють у катуванні затриманого

by Max

Підозрюваним загрожує від 5 до 8 років в’язниці.

На Хмельниччині шістьох правоохоронців повідозрюють у побитті затриманого. Їх підозрюють у катуванні, вчиненому групою осіб без попередньої змови між собою. Окрім того, двом з них також інкримінували перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством.

Як повідомили у пресслужбі обласної прокуратури, у минулому році правоохоронці виїхали на місце ДТП у Шепетівці, винуватець якого мав ознаки алкогольного сп’яніння. Його було доставлено до лікарні для надання першої медичної допомоги та освідування на стан алкогольного сп’яніння. Уже в медзакладі він почав поводити себе зухвало, тож на нього одягнули кайданки.

«За неналежну, як здалося правоохоронцям, поведінку, чоловіка затримали та вирішили «провчити» кулаками. Ще у лікарні двоє поліцейських почали заламувати йому руки за спиною, повалили на підлогу та придушували коліном. Медпрацівники обурились таким відношенням до громадянина, тож мордування продовжили уже в райуправлінні», – йдеться у повідоменні.

Близько 2 годин над потерпілим знущалися та не давали змоги зателефонувати рідним. До приміщення поперемінно заходили колеги правоохоронців, які не гребували шансом вдарити чоловіка.

«У результаті побоїв у нього понівечено обличчя, численні синці та садна, травми суглобів.
На даний час вирішується питання про обрання відносно всіх підозрюваних запобіжного заходу та про їх відсторонення від займаних посад», – зазначають у прокуратурі.

Більшості з них загрожує до 5 років позбавлення волі, деяким – до 8 років в’язниці з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі територіального управління ДБР.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.