Головна Life style Меган Фокс з коханим одяглись в стилі аніме “Зошит смерті”

Меган Фокс з коханим одяглись в стилі аніме “Зошит смерті”

by Max

Акторка Меган Фокс та музикант Machine Gun Kelly, 33, відвідали геловінську вечірку Кендалл Дженнер у Лос-Анджелесі. Зіркова пара черпала натхнення в аніме-серіалі “Зошит смерті”.

Як інформує KURAZH, про це пише Daily Mail.

Фокс та Колсон Бейкер (справжнє імʼя та прізвище нареченого акторки) продемонстрували яскраві образи, прибувши на захід вдвох.

Коханий Меган Фокс обрав для “моторошної” вечірки повністю чорне вбрання, яке складалося з приталеної сорочки з довгими рукавами, черевиків, коричневого шкіряного пояса та вишуканого зеленого та чорного пір’я на плечах.

Його зазвичай світле світле волосся було замінено гострою перукою ворона, а обличчя Колсона Бейкера було розфарбоване білим із жовтими та чорними деталями на очах, щоках і роті.

Музикант також носив рукавички та шкіряні шматочки з довгими нігтями на кінчиках пальців.

Тим часом Меган Фокс зібрала яскраве волосся у два пучки.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.