Головна Новини На війні загинув 21-річний Іван Беніцький з Новоушицької громади

На війні загинув 21-річний Іван Беніцький з Новоушицької громади

by Max

Він був родом зі села Вахнівці.

Днями у Донецькій області загинув молодий воїн зі села Вахнівці Новоушицької громади — Іван Беніцький. Герою навіки залишиться 21 рік. Цю трагічну звістку сьогодні, 14 травня, повідомили представники селищної ради.

За їх словами, Іван Володимирович народився 24 березня 2002 року в селі Вахнівці. Навчався у Зеленокуриловецькій школі та Кам’янець-Подільському коледжі сільського господарства на ветеринарному факультеті. Опісля проходив у Збройних Силах України контрактну службу.

На жаль, 11 травня Героя не стало. Іван Беніцький загинув у селі Іванівське Бахмутського району Донецької області.

«Розділяємо пекучий біль рідних і близьких Героя. Схиляємо голови в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, нашого Героя, який віддав своє життя за волю та незалежність усієї України», — зазначили у Новоушицькій селищній раді.

Читайте також: У Хмельницькому попрощалися з полеглими Героями Всеволодом Грабаром і Василем Ільєвим

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.