Головна Новини Тіна Кароль, Shumei, Марина Круть, Шугар, Дмитро Прокопов, Туча: Нова добірка української музики

Тіна Кароль, Shumei, Марина Круть, Шугар, Дмитро Прокопов, Туча: Нова добірка української музики

by Max

Виконавці з Хмельниччини: Дмитро Прокопов, Kate Soul, Марина Круть, Шугар, “Твій зайчик пише” презентували нові композиції

Цього тижня активно презентували нові композиції музиканти, які родом з Хмельниччини.

Але й не тільки.

Тіна Кароль і Олег Шумей (Shumei) записав дуетну пісню пiд назвою “Стерва”, яка потрапила на друге місце серед трендових музичних відео Youtube цього тижня.

“Пісня “Стерва” – це історія про пристрасне кохання, без якого міцні та стійкі відносини неможливі. Образи, ревнощі та скандали – це лише перешкоди на шляху до міцного, щирого та справжнього кохання”, – йдеться в описі до відео.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

«Працювати з Тіною було задоволенням. Тіна – людина, яка захоплює тебе з першої зустрічі. Її можна описати багатьма словами, але її основною якістю, яка мене вразила, є її простота та людяність, якою, на жаль, не всі володіють», – каже Олег Шумей.

Пісня “Стерва” була написана Тіною Кароль. Для втілення змісту Тіна шукала партнера для дуету, і найкращим голосом виявився голос Shumei.

Shumei – найбільш перспективний артист нового покоління в Україні. Його унікальний тембр не можна сплутати з будь-яким іншим голосом у світі. Хрипота та мужність його вокалу надали цій композиції крутого змісту. Я дуже задоволена цією співпрацею», – каже Тіна Кароль.

Зйомки кліпу на пісню «Стерва» проходили на Львівському залізничному вокзалі. Історію палкого кохання втілили українські блогери та актори: Богдан Шелудяк та Юлія Свіжинська.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

До рейтингу Shazam на цьому тижні потрапив Тік-Ток-хіт від Анни Приймак (Ana Pri) під назвою “На поклик серця”.

Сама співачка визнала, що продовжує дивуватись, коли записує щось “по приколу”, а люди потім починають просити повну версію пісні.

Так вийшло і зараз. Відео з цією композицією зібрали мільйони переглядів у Тік-Ток.

Ще до українського рейтингу Shazam потрапила композиція “На крилах” від співака з Хмельниччини Дмитра Пропокопова (Dima Prokopov).

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Кліп зібрав вже майже триста тисяч переглядів.

«На крилах» – це шлях крізь емоції розлучення. Героїня пісні стикається з болем та втратою, але з часом знаходить в собі силу відновитися та почати життя з чистого аркуша. Пісня дарує надію та нагадує, що після бурі завжди настає спокій, а після розставання – нове кохання», – йдеться в описі до пісні.

Сам співак називає цю пісню “співочою медитацією про те, як знайти в собі силу піднятися після життєвих випробувань та знову знайти радість”.

За словами артиста, розставання оголює всі почуття. Іноді емоції переповнюють, але не через самотність, а спогади про щасливі моменти. Не хочеться нових стосунків, хочеться жити минулим.

Співачка Mamarika записала спільну пісню з юною артисткою Vlada K.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Трек називається “Мріяла”, в якому співачки розповідають, що попри розчарування, які зустрічатимуться на шляху, варто вірити у краще і тоді все бажане збудеться.

12 квітня відбулася презентація нової пісні хмельничанки Марини Круть (відома, як проєкт «KRUTЬ»). Вона називається «Квітну з тобою».

Підписатися на канал “Є” в Youtube

“Пісня “Квітну з тобою” наснилась мені у лютому, коли я перебувала у своєму канадському турі. Близько 5-ої ранку мені снився сон, де два чоловічих голоси під супровід контрабасу співали: “І навіть коли мене нема, і навіть коли я з тобою”, – розповідає співачка в описі до відео.

За її словами, до цього випадку, в останнє музика їй снилась в дитинстві.

“Я могла чути цілі партитури оркестру. Навіть записувала ноти опісля пробудження. Та, на жаль, до цього моменту їх не вдавалось втілити в реальність. Я прокинулась в шоці, що до мене знову повертаються дитячі сни. Я записала мелодію і просто далі лягла спати, і забула про це знову на місяць. Не знаю, про що ця пісня. Вона просто мені приснилась”, – зізналась співачка.

Співачка та блогерка Аліна Жук стала відомою завдяки пісні “Волошковий цвіт”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Артистка продовжує розвиватись та презентувала нову пісню “Лебеді”.

«Лебеді» – це історія про кохання, яке робить нас сильнішими. Пісня розповідає про глибокі почуття між закоханими людьми. Силу кохання вирішила передати через пару лебедів, бо саме лебідь і лебідка – символ безмежного кохання і непорушної вірності”, – йдеться в описі до пісні.

Дует Averin (Міша Аверін) та Chursanov (Нікіта Чурсанов) представили новий трек “Туманами”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

“Ця пісня повністю відображає наш сьогоднішній весняний настрій. Хай цей трек і надихає вас на ті неймовірні почуття”, – зазначають виконавці.

Ще одну весняну пісню презентував Golubenko.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Давід Голубенко – це артист з Вінниці, який співає з самого дитинства. Пісня називається “Торкнися моїх губ”.

“Торкнися моїх губ” – легкий весняний трек, про романтичні прогулянки та хороші спогади”, – написав музикант в описі до відео.

Українська співачка та модель, колишня солістка гурту “ВІА Гра” Міша Романова презентувала новий трек під назвою “Переболіло”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Трек “Переболіло” став п’ятим синглом співачки українською мовою з початку повномасштабного вторгнення.

Співачка Катерина Коваленко з Хмельницького, яка виступає під сценічним псевдонімом Kate Soul, презентувала нову пісню “Весна в мені” та кліп до неї.

Незважаючи на те, що зараз весна – ця пісня про відчуття самотності під час розлуки, про переживання та сподівання на нову зустріч.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

“Весна в мені дихає ледь-ледь
Біжить, а під ногами лише ожеледь
Розбита і невиспана, як я
Самотня, одинока, нічия”, – співає Катерина.

Львівський романтичний співак Kosmirak (Василь Космірак) раніше працював таксистом та мріяв поїхати працювати у Польщі, доки його пісні не почали набирати перегляди.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Цього тижня він презентував пісню “Ти закривала очі”.

Це трек про кохання, втрату та внутрішні переживання.

Нова платівка від репера Міші Правильного “Хлопчик, що вижив” – біографічна історія про різні життєві етапи автора, суміш рефлексії, філософії, сатири і соціального висловлювання, обгорнуте в канонічний реп-звук і життя окремої людини. За весь продакшен альбому відповідальний Libenson. У проєкті з 12 треків взяли участь музиканти АрХангел, Гоня, MONATIK та James Hot.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

У добірку увійшов трек “Вачовскі” про те, що життя – це минлива штука і все можна змінити, адже навіть “сестри Вачовскі були братами”

Гурт “Цвях” продовжує випускати пісні по мотивам книги “Остров скарбів”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Нова пісня має назву “Доктор Лівсі”.

“Доктор Лівсі – це друга композиція із циклу пісень про Острів Скарбів, що є продовженням історій про життя персонажів відомого твору”, – йдеться в описі пісні.

Хмельницький виконавець Шугар (Олег Шкарпета) презентував трек “Тьотя”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Пісня про жінку, яка прийшла на вечірку в пошуках чоловіка.

Співачка Moann (Анна Карпенко) презентував пісню “Цінності”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Трек про про шлях, крізь життя, під час якого варто не розгубити цінності, які має людина на початку становлення.

SUDNO – український пост-панк виконавець. В своїх піснях він поєднує сумну романтику та атмосферну безвихідь.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Цього тижня музикант представив трек “Тону”.

Музична продюсерка, блогерка Туча презентувала трек “Бесті”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Пісня про найкращих друзів, які можуть підтримати, коли тобі погано.

Олександрійський постпанк-рок гурт “Фангус Фрог” представив черговий міні-альбом. В реліз увійшли три композиції.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Це три оптимістичні весняні історії. У добірку увійшла пісня “Твій колір”.

Крім того, музиканти “Фангус Фрог” допомогли записати рок-н-рольний трек виконавцю Валі Самурай – ексучаснику гурту “Пацюк та Сонячні Котики”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Пісня називається “Я десь там”. Разом з треком вийшов й кліп, у якому музикант грає у відеоігри, тусується із друзями у київському барі на Спаській та погрожує папараці.

Лідер гурту “Твій зайчик пише” Андрій Басун родом з Хмельницької області, але зараз мешкає у Львові.

Нещодавно сайт “Є” ye.ua писав про дебютний міні-альбом гурту.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

В новому треку “Губи твоєї сестри” Басун співає про те, що як би не було зараз погано, завтра буде гірше.

Гурт Brukulets випустив пісню “Лебідонько”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Лебідонько – це поетична балада, що розповідає про складні взаємини між двома людьми, які відчувають себе сповненими тепла та болю одне без одного. Це про розлуку политу сльозами, це про любов, яка кровиться з серця.

“Лебідонько, не плач! Ніякі шторми не здатні знищити любов. Ніякі морози не остудять серця”, – співає музикант.

Співачка Kler представила пісню “Над Хмарами”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Ця композиція про свіже почуття закоханості.

Колектив Ragapop випустили кавер на легендарний трек реп-гурту ВУЗВ “Бо вже той день коли”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Це перший сингл з дебютного альбому Ragapop під назвою “Do you listen to Ragapop?”, реліз якого відбудеться 3 травня 2024 року.

“Bo Vzhe Toy Den Koly — трек, що є освідченням в любові до української альтернативної музики 90-х і групи «Вхід у змінному взутті».

Ragapop переосмислює класику українського хіп-хопу за допомогою свого особливого звучання, що балансує на межі між постпанком та електронною музикою. Відштовхуючись від традиції, але водночас винаходячи її заново, цей сингл стає органічною частиною їхнього особливого музичного шляху”, – йдеться у релізі музикантів.

Музикант та військовослужбовець Grabar представив ліричну композицію “Іскрою”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Ця пісня про «пошук іскри як каталізатору, що міг би допомогти віднайти себе в коханій людині та позбавитись відчаю та самотності, а голос самотнього кита в ній звучить як відчайдушна спроба знайти спільну мову».

В пісні можна послухати соло на саксофоні від Андрія Бармалія.

Гурт “Тварини” має концепт – записувати пісні про світ очима тварин.

У новій композиції музиканти пропонують людей танцювати зі своїми питомцями.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Трек так і називається “Танцювати тваринами”.

Одні з найстаріших представників української поп-панк сцени – дніпровський гурт Сметана Band. За словами засновників гурту, «Сметана» з’явилася спочатку як жарт, тому що деякі пісні, що складалися ними, не підходили для репертуару їхнього основного метал-коллективу All is illusion.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Цього тижня вийшла їх композиція “Мого серця нема”.

Поет і культуролог, автор проєкту “Хвиля Кульового” Артур Брутевич представив міні-альбом, який присвятив Києву.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

“Київ – місто, в якому я розпланував життя на роки вперед і прожив найкоротший проміжок з-поміж усіх населених пунктів. Київ – місто, в якому я побачив великі перспективи й почув автоматні черги. Київ – місто, в якому я був мало разів і якому багато віддав. Три треки про тридцять днів на Дніпрі та про три дні війни”, – зазначив автор.

Нідердандський гурт Within Temptation записав спільну пісню з Олександром Ярмаком (Yarmak). Трек називається «A Fool’s Parade».

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Цього тижня вийшов кліп на пісню, який знімався у Києві за безпосередньої участі фронтвумен Шарон ден Адель.

«Це було б неправильно знімати відео на пісню про Україну десь у мене на Батьківщині, де безпечно і безтурботно. Я знала і з самого початку розуміла, що мала приїхати сюди, мала побачити все на власні очі і показати у нашому відео Київ, яким він є зараз. Для нас це важливо, і для людей тут це також важливо», — розповіла співачка.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.