Головна Life style Навіщо у раковину потрібно кидати кавову гущу: лайфхак від сантехніків

Навіщо у раковину потрібно кидати кавову гущу: лайфхак від сантехніків

by Max

Сантехніки підказали найпростіший спосіб боротьби з неприємними запахами з раковини на кухні. Перемогти їх допоможуть найпростіші засоби, інформує KURAZH.

Миттєво видаляють аромати зіпсованої їжі велика сіль, харчова сода або кавова гуща. У стік потрібно засипати 200 грамів будь-якого з цих засобів і залити двома літрами окропу, запах зникне відразу.

Кавову гущу можна використовувати також як профілактичний засіб. Для цього достатньо всього лише раз на місяць засипати в злив раковини, ванни або душу столову ложку залишків від кави і заливати невеликою кількістю окропу.

Через кілька хвилин можна відкрити теплу воду, щоб її потік змив залишки кавової гущі. Крупиці кави добре вбирають сторонні запахи та дезодорують труби.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.