Головна Life style Пухкі зірки Голлівуду: Дженіфер Еністон та Анжеліна Джолі набрали кілограми завдяки нейромережі

Пухкі зірки Голлівуду: Дженіфер Еністон та Анжеліна Джолі набрали кілограми завдяки нейромережі

by Max

Десяти фотографій голлівудських зірок потрапили до нейромережі, яка згенерувала їх з зайвою вагою. Знімки зірок із зайвою вагою опублікували в соцмережі, інформує KURAZH.

Шанувальники ще й як поглузували зі знаменитостей, які так прискіпливо ставляться до свого тіла, фігури та зовнішнього вигляду.

Дженіфер Еністон – як її бачить нейромережа з зайвою вагоюФото: Інстаграм jenniferaniston та t.me/nejromerezha/1577

Наприклад, 54-річна американська акторка Дженніфер Еністон відома ролями в серіалі “Друзі”, “Ми Міллери”, ” Загадкове вбивство”, яка ніколи не страждала зайвою вагою виглядає доволі мило з пишними формами.

0 35
Анджеліна Джолі – як її бачать нейромережі з зайвою вагоюФото: Інстаграм angelinajolie і t.me/nejromerezha/1577

Звісно юзери не оминули фото голівудської “Місіс Смітт” Анджеліни Джолі, яка за 48 років ніколи не страждала зайвою вагою. Акторка завжди мала привабливу та підтягнуту фігуру. Відома ролями Джолі в фільмах “Лара Крофт: Розкрадачка гробниць” та “Чаклунка” зовсім не схожа на себе. Акторці явно не до лиця зайва вага.

0 36
Бейонсе – як її бачать нейромережі з зайвою вагоюФото: Інстаграм beyonce і t.me/nejromerezha/1577

Десяток зайвих кіло з’явилося і на так виразних та пишних формах 42-річної американської співачки Бейонсе. Нейромережа зробила Бейонсе схожою на жінку домогосподарку, яка тільки те й робить, що їсть фастфуд та бурмоче під носа. Зайві 50 кілограмів, точно не пасують привабливій співачці.

0 37

Під дію нейромережі потрапили і 31-річна акторка та співачка Майлі Сайрус та 48-річна акторка Шарліз Терон. Обоє зірок також ніколи не страждали зайвими кілограмами, тому доволі незвично бачити їх в такому вигляді.

0 38

Єдиним чоловіком в царстві жінок з пишними формами став 60-річний Джоні Депп. Актор відомий ролями “Аліса в країні чудес”, “Пірати карибського моря” та інших взагалі не схожий на себе.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.