Головна Новини На Хмельниччині засудили жінку, яка перераховувала гроші з банківського рахунку своєї тітки

На Хмельниччині засудили жінку, яка перераховувала гроші з банківського рахунку своєї тітки

by Max

Жінка викрала понад 35 тисяч гривень.

На Хмельниччині жінка, яка перераховувала собі гроші з картки тітки, отримала п’ять років умовного покарання. Про це стало відомо з вироку Красилівського районного суду Хмельницької області.

Суд встановив, що жінка, перебуваючи в гостях у своєї тітки, встановила на своєму телефоні мобільний додаток “Приват 24” від імені своєї родички, щоб отримати можливість перерахувати гроші з її банківської картки.

Коли тітки не було вдома, жінка взяла телефон родички та змінила пароль входу до мобільного додатку. Це дозволило їй отримати доступ до карткового рахунку потерпілої. Після чого, жінка протягом січня-квітня 2023 року перераховувала кошти невеликими сумами з рахунку родички.

Всього, за кілька місяців жінка вкрала з банківського рахунку своєї тітки понад 35 тисяч гривень.

У суді жінка визнала свою провину повністю. Суд призначив їй покарання у вигляді п’ять років позбавлення волі, але звільнив від в’язниці з іспитовим строком два роки.

Раніше сайт “Є” ye.ua” писав, що на Хмельниччині засудили чоловіка, який знайшов чужу банківську картку та скористався нею для покупок.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.