Головна Новини На Староушиччині та Летичівщині попрощалися з загиблими захисниками

На Староушиччині та Летичівщині попрощалися з загиблими захисниками

by Max

В останню дорогу провели воїнів Миколу Степанцова та Олександра Шулятецького.

У двох громадах області – на Староушиччині та Летичівщині – попрощалися із загиблими захисниками. В останню дорогу провели воїнів Миколу Степанцова та Олександра Шулятецького.

Учора, 14 листопада, у селі Подільське Староушицької громади попрощалися із загиблим Героєм Миколою Степанцовим. Про це повідомили у громаді. На колінах «живим коридором» вздовж дороги з квітами та сльозами на очах тіло загиблого воїна проводжали сотні людей…

«Микола Степанцов народився 17 грудня 1970 року в селі Гораївка Кам’янець-Подільського району. 21 листопада 2022 його призвали на військову службу. Брав участь в бойових діях під Соледаром, Бахмутом.

Командир взводу, головний сержант Микола Степанцов важався зниклим безвісти з 31 серпня 2023 року. Як згодом виявилося, вірний військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, він загинув того ж 31серпня поблизу Бахмута Донецької області», – розповіли у громаді.

У селі Подільське Староушицької громади попрощалися із загиблим Героєм Миколою Степанцовим. Фото: зі сторінки Староушицької тергромади у фейсбуці

Вздовж дороги з квітами та сльозами на очах тіло загиблого воїна проводжали сотні людей… Фото: зі сторінки Староушицької тергромади у фейсбуці

А у Летичеві 13 листопада попрощалися із мешканцем селища Олександром Шулятецьким 1987 року народження. Герой загинув 7 листопада на Луганщині.

«В пору життєвої зрілості зупинився земний шлях мужнього воїна. Війна забрала у дружини – коханого чоловіка, у дітей – турботливого батька, у братів та сестер – дорогого брата, у товаришів – вірного друга, незабутнього однокласника, бойового побратима. Добрим словом і світлим спомином згадують Олександра Петровича всі, з ким він навчався, товаришував, працював, спілкувався, хто його поважав, цінував і любив», – висловлюють слова співчуття у Летичівській громаді.

У Летичеві попрощалися із мешканцем селища Олександром Шулятецьким. Фото з фейсбук-сторінки Летичівської селищної ради

Вічна шана захисникам…

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.