Головна Life style Державний реєстр для домашніх тварин запрацює в Україні: деталі

Державний реєстр для домашніх тварин запрацює в Україні: деталі

by Max

Кабінет міністрів України ухвалив постанову про створення в країні Єдиного державного реєстру домашніх тварин. Мова йде про собак і котів.

Про це інформує KURAZH з посиланням на Міністерство цифрової трансформації України.

Зазначається, що тепер опис тварин, інформація про вакцинацію, стерилізацію та інші дані міститимуться в електронному реєстрі.

У Мінцифри уточнили, що це спростить отримання документів для тварин та допоможе адаптувати українське законодавство до міжнародних стандартів.

“Проект створено за ініціативи Міністерства аграрної політики та продовольства України і Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та здійснюється за участі Міністерства цифрової трансформації України”, – додали наостанок.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.