Головна Новини На Хмельниччині судитимуть чоловіків, які підпалили авто посадовця

На Хмельниччині судитимуть чоловіків, які підпалили авто посадовця

by Max

За скоєне зловмисникам може загрожувати до 10 років ув’язнення.

У Кам’янці-Подільському відбудеться суд над трьома зловмисниками. Вони підпалили авто посадовця, щоб той скористався службовим становищем на їхню користь. Про це повідомили у секторі комунікацій поліції Хмельницької області.

Згідно з матеріалами справи, інцидент стався у вересні 2022 року у дворі багатоповерхівки. Близько 22:00 невідомі облили авто бензином і підпалили. Про пошкодження транспортного засобу до поліції повідомив власник.

Оперативники карного розшуку встановили, що до цього причетні троє місцевих жителів. Вони вже неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності. Правоохоронці зазначили, що таким чином чоловіки шантажували постраждалого: «Авто підпалили, щоб змусити власника вчинити певні дії, пов’язані з його службовою діяльністю».

Досудове розслідування нині завершили. 25 жовтня скерували обвинувальний акт стосовно 40-річного кам’янчанина – він був основним фігурантом справи. Чоловіка судитимуть за частиною 2 статті 194 (Умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу за попередньою змовою групою осіб) та частиною 1 статті 255-1 (Встановлення або поширення злочинного впливу) Кримінального кодексу України. Матеріали щодо двох інших підозрюваних ККУ були скеровані до суду ще в серпні.

За скоєне зловмисникам може загрожувати до 10 років ув’язнення.

Читайте також: 18-річному серійному крадію з Хмельниччини обрали міру покарання

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.