Головна Новини У Хмельницькому з благодійним концертом виступить американський музикант Emperor X

У Хмельницькому з благодійним концертом виступить американський музикант Emperor X

by Max

Чед Матені разом із київською музичною фундацією «Re-read» з туром відвідає вісім міст України на підтримку свого нового альбому.

Завтра, 18 жовтня, хмельничан та гостей міста запрошують на благодійний концерт. На камерній сцені у Bar Sympatia зіграють американський музикант Чед Матені більш відомий як Emperor X та київський гурт «Re-read». З благодійним музичним туром музиканти відвідають вісім міст України, під час яких будуть збирати кошти на закупівлю тактичного спорядження для солдатів-музикантів.

Emperor X — це сольний проєкт музиканта. У рамках свого сольного проєкту артист грає «шумний» інді-фольк. Від самого початку повномасштабної війни в Україні Чед Матені активно підтримує Україну. А на концерті Emperor X зіграє пісні зі свого майбутнього альбому «Дуже чудове Різдво», який музикант написав натхненний українцями та їх боротьбою за свою Незалежність.

Як зазначають журналісти українського медіа-ресурсу «СЛУХ», офіційна дата виходу альбому запланована на 31 грудня 2023 року, проте першу пісню з нього «Щодо невідомості дивана Ксенії» вже можна послухати на Bandcamp. Разом з «Імператором» свою музику заграють «Re-read». Київський бенд грає нестримний та відчайдушний емо мат-рок. Деякі з нових пісень можна буде почути на концерті.

Отже, концерт у Хмельницькому відбудеться завтра, 18 жовтня, у приміщенні «Sympatia» за адресою: вулиця Проскурівська, 70. Початок заплановано на 18:00, вхід за вільний донат.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Читайте також: У Хмельницькому обмежать рух транспорту через залізничний переїзд у мікрорайоні Раково

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.