Головна Новини Погода на тиждень: антициклон «Xamara» продовжить своє панування

Погода на тиждень: антициклон «Xamara» продовжить своє панування

by Max

Яку погоду прогнозують з 6 по 11 червня в Хмельницькій області.

Цього тижня на Хмельниччині зберігатимуться притаманні для цього періоду температурні показники. Тож на різке похолодання не варто очікувати. До того ж антициклон «Xamara», який нині «накрив» значну частину України спекою, продовжить своє панування. Отож, якою буде погода найближчими днями – у прогнозі від сайту «Є».

Вночі 6 червня, за прогнозом Українського Гідрометеоцентру, буде хмарно з проясненнями та від 11 до 13 градусів тепла. Вдень у вівторок прогнозують до 24 градусів вище нуля та без опадів.

У середу, 7 червня, вночі, за даними ресурсу «Метеопост», короткочасний дощ ймовірний у Хмельницькому та навколишніх селах. Щодо температурних показників, то прогнозують +13…+15. Удень повітря прогріється до 24 градусів тепла.

Короткочасні дощі прогнозують і вночі 8 червня. За синоптичною картою ресурсу «Ventusky», опади можливі у центральній та східній частинах Хмельниччини. Утім, до ранку вони припиняться. Вночі температура повітря коливатиметься в межах в межах 12-14 градусів, вдень прогнозують +23…+25.

У п’ятницю, 9 червня, вночі буде 12-14 градусів тепла та без опадів. Удень прогнозують спеку – від 24 до 26 градусів, мінливу хмарність та можливі короткочасні дощі на Дунаєвечинні та Новоушиччині.

10 червня вночі, за прогнозом на сайті «Синоптик», стовпчики термометрів можуть сягнути 17 градусів із позначкою «плюс». У суботу вдень прогнозують справжню літню спеку – від 24 до 27 градусів тепла. Опадів не прогнозують.

Неділя також стане сухою та по літньому теплою. Вночі 11 червня прогнозують 15-18 градусів тепла, а вдень – від +24 до +26 градусів.

Нагадаємо, що за прогнозами Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, середня температура повітря у червні очікується на рівні 19,5 градусів тепла, що на 1,5 градуса вище за норму. Кількість опадів передбачається на рівні 87 міліметрів, що дорівнює нормі.

Читайте також – Порушення сну, депресивний стан, зниження активності: що робити, коли стрес руйнує імунітет

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.