Головна Life style Що відомо про Людину-павук 4: відповідь продюсерки

Що відомо про Людину-павук 4: відповідь продюсерки

by Max

Продовження історії Людини-павука від Marvel все ж таки вийде, хоча й було відкладено через страйк сценаристів. Продюсерка Емі Паскаль підтвердила, що робота над цим проектом ще триває.

Як інформує KURAZH, про це повідомляє видання Variety,

“Хоча ми зіткнулися зі страйком сценаристів, ми плануємо зняти ще один фільм”, — заявила Емі Паскаль. “Наразі ми перебуваємо у процесі роботи, але під час страйку ніхто не працює”.

Паскаль також додала: “Ми всі в команді і кожного разу, коли збирається наша команда, ми починаємо працювати разом”.

Попередній фільм “Людина-павук: Дороги додому немає” вийшов у грудні 2021 року і зібрав майже 2 мільярди доларів. Про деталі четвертої частини історії Пітера Паркера, що виконує його Том Голланд, наразі мало відомо.

В лютому Кевін Файгі, голова Marvel Studios, заявив в інтерв’ю Entertainment Weekly, що написання сценарію лише починається.

“Все, що я можу сказати, — це що у нас є конкретна історія. У нас є великі ідеї на її розвиток, і наші сценаристи зараз працюють над першими нарисами”.

Наразі ще рано говорити про дату виходу фільму. Слід відзначити, що шанувальники Людини-павука вже з нетерпінням чекають на це продовження і надіються, що зібрана команда швидко домовиться та приступить до роботи над новим фільмом.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.