Головна Life style Медики назвали головну ознаку передозування кавою

Медики назвали головну ознаку передозування кавою

by Max

Терапевти заявили, що одна чашка кави на день є абсолютно безпечною для організму. За їх словами, у ній міститься близько 50 г кофеїну, а добова норма становить 150 г. Однак, якщо перевищити цю норму, можна зіткнутися з негативними наслідками, інформує KURAZH.

Головна ознака передозування — це коли людина не може прокинутися без кави та відчуває постійну потребу в ній. Напій хочеться цілими днями, і життя здається безглуздим без нього, сказали лікарі.

Медики підкреслили, що кофеїн — це стимулятор, який змушує організм працювати активніше. Однак згодом тіло звикає до певного дозування кофеїну. Щоб досягти бажаного ефекту, людина починає постійно збільшувати кількість випитого, що є небезпечним для здоров’я.

Читати ще

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини