Головна Новини Електрику на Хмельниччині відключатимуть за схемою 4 на 4: графік на 18 січня

Електрику на Хмельниччині відключатимуть за схемою 4 на 4: графік на 18 січня

by Max

Енергетики продовжують відновлювати мережі, пошкоджені стихією.

Сьогодні, 18 січня, на Хмельниччині від електропостачання відключатимуть по дві черги одночасно. Таким чином діятиме схема: чотири години світло є, чотири — немає. Причиною цьому є обмежене навантаження, передбачене Укренерго для нашої області. Про це повідомили в пресслужбі АТ «Хмельницькобленерго».

Хоча протягом дня світло вмикатимуть за двома чергами одночасно, вночі планують відключати по одній черзі. Йдеться про час з 23-ї години до 7-ї ранку. Якщо ж рівень споживання електроенергії буде в межах дозволеної величини, вночі взагалі може не бути відключень.

Втім, є населенні пункти, які залишаються без світла не через погодинні відключення, а через наслідки стихії.

«Щодо наслідків стихії, то енергетики досі проводять аварійно-відновлювальні роботи й долають її наслідки. Наразі головні завдання — відновити мережі, де це можливо зробити оперативно. Де неможливо — заживити споживачів за тимчасовою схемою живлення», — пояснили в АТ «Хмельницькобленерго».

Графік погодинних відключень електрики на 18 січня. Інфографіка: АТ «Хмельницькобленерго»

Графік погодинних відключень електрики на 18 січня. Інфографіка: АТ «Хмельницькобленерго»

Читайте також: Погода на завтра – 18 січня на Хмельниччині суттєво потепліє

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.