Головна Новини Загинув, рятуючи побратима: у Хмельницькому попрощалися з Юрієм Маєвським

Загинув, рятуючи побратима: у Хмельницькому попрощалися з Юрієм Маєвським

by Max

Захисник пішов на війну добровольцем.

Вчора, 23 березня, у Хмельницькому знову прощалися з полеглим захисником. Хмельничани провели в останню путь 36-річного Юрія Маєвського.

Як йдеться у ТРК «Місто», чоловік у перші дні повномасштабного вторгнення пішов добровольцем. Згодом вступив до лав Збройних сил України. Воїн загинув 17 березня на Донеччині, рятуючи пораненого побратима.

Як згадують військові товариші, Юрій був гарною людиною та надійним воїном.

«Такий крутий. Нехай Україна пам’ятає, що такі Герої є. Я дуже поважав його. Перед Новим роком він приїхав у відпустку, ми з ним поспілкувалися. У мене про нього тільки світла пам’ять», – говорить військовий із позивним «Алібаба».

«Дуже тяжко говорити, тому що розумію: ми втрачаємо найдостойніших. Про цю людину не скажеш нічого поганого. Цей чоловік був завжди підтримкою навіть для малознайомих людей, завжди намагався допомогти. Так само і загинув – витягуючи пораненого. Він знав дуже багато, хоч і не мав військового досвіду до цього. Всім цікавився, добре розбирався у зброї», – додає військовий побратим «Мартін».

Юрія Маєвського поховали на Алеї Слави, що у мікрорайоні Ракове. Вічна пам’ять Герою…

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.