Головна Life style Що додати в тісто, щоб воно було довше м’яким після випікання

Що додати в тісто, щоб воно було довше м’яким після випікання

by Max

Відразу з духовки пиріжки та булочки виглядають такими апетитними. Вони чудові. Прикро, що на другий день випічка починає черствіти. Щоб цього не сталося, є кулінарна хитрість. Вона полягає в додаванні на етапі вимішування тіста одного інгредієнта. Читайте про це детальніше далі в статті.

Подробиці

Щоб тісто довший час могло залишатися м’яким після випікання, потрібно додати інгредієнт, який може забезпечити такий ефект. Ним повинен бути пшеничний крохмаль.

Забезпечити м’якість може ще один інгредієнт — житнє борошно. На цьому вибір способів покращити випічку не завершується. Зробити її пухкою та високою може ще один інгредієнт — мінеральна газована вода. Трохи капніть в неї лимонного соку.

Ще один важливий момент стосується яєць. Так, вони сприяють тому, що випічка швидко черствіє. Щоб цього не було, потрібно зменшити кількість яєць в тісті. Принаймні не треба класти більше, ніж вказано в певному рецепті. Як варіант, яйця треба розібрати на білки та жовтки. В тісто покласти тільки жовтки. Якість тіста від цього тільки покращиться.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.