Головна Life style Чому не варто поспішати з поїздкою на мийку: експерти назвали 5 причин

Чому не варто поспішати з поїздкою на мийку: експерти назвали 5 причин

by Max

Багато автовласників рідко миють належний їм транспортний засіб. Такі автомобілісти можуть знайти величезну кількість виправдань їхньої бездіяльності. За словами експертів, серед популярних “відмазок” справді трапляються доволі логічні та переконливі, інформує KURAZH.

Експерти назвали п’ять доводів на користь того, щоб укотре відмовитися від відвідування автомийки.

Захист лакофарбового покриття

Як не дивно, бруд на поверхні машини може захистити ЛФП.

По-перше, пішоходи намагаються не наближатися до брудних автомобілів. У результаті ризик появи подряпини на кузові значно знижується.

По-друге, пташиний послід і пісок не так сильно в’їдаються в забруднене лакофарбове покриття.

“Маскування” дефектів

Бруд на поверхні авто допомагає “замаскувати” вже наявні дефекти. Йдеться про різні відколи й подряпини.

Порятунок від “листів щастя”

Встановленим на автомобільних дорогах камерам стає складніше “прочитати” номер авто, якщо на ньому є бруд. У результаті водій може не отримати штраф, навіть якщо перевищив швидкість. Однак автовласникам варто пам’ятати, що закритий номерний знак — це порушення Правил дорожнього руху.

Захист від викрадення

Прийнято вважати, що злочинці рідше викрадають брудні авто, надаючи перевагу чистим транспортним засобам. Втім, це лише поширена гіпотеза, правдивість якої поки що не доведена.

Економія коштів

У більшості водіїв немає можливості мити автомобіль самостійно. Доводиться користуватися послугами співробітників автомийки. Зрозуміло, за це доводиться платити. Таким чином, чим рідше власник транспортного засобу відвідує мийку, тим більше грошей економить.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.