Головна Life style Як не можна використовувати пральну машину, розповіли експерти

Як не можна використовувати пральну машину, розповіли експерти

by Max

Багато хто не вимикає пральну машину з мережі й запитує, чи небезпечно її залишати включеною в розетку. Експерти відповіли, як не можна використовувати агрегат, інформує KURAZH.

За словами фахівців, вимикати машину з мережі необов’язково. Інша річ, що проводка має бути справною, а напруга в мережі — такою, що відповідає нормам.

Включати машинку краще тільки в заземлену розетку і ніяких подовжувачів, трійників та перехідників не повинно бути, підкреслили експерти. Шнур машинки необхідно перевіряти на предмет пошкоджень, і якщо вони будуть виявлені, слід негайно звернутися до сервісного центру.

Нерідко багатьох також хвилює питання, чи треба регулярно перекривати кран подачі води в пральну машину, наприклад, на ніч або при від’їзді. Фахівці зазначають, що це робити не треба. Часте відкривання та закривання кранів може призвести до їх псування, ось тоді вода потече і заллє підлогу та сусідів.

Сучасні пральні машини мають систему “аквастоп”, що відключає воду під час протікання. Шланг з електромагнітними клапанами повинен приєднуватися безпосередньо до водопровідної труби.

Щоб бути впевненими, що потопу не станеться, варто встановити якісну сантехніку, рекомендують фахівці.

Читати ще

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини