Головна Life style Як очистити білу підошву кросівок — ділимося працюючими методами

Як очистити білу підошву кросівок — ділимося працюючими методами

by Max

Напевно, у кожного з нас є пара білих кед чи кросівок, які підходять під усе. Але й догляд за таким взуттям специфічний. Розповімо про найпростіші та найефективніші способи очищення білої підошви. У вас вдома знайдуться ці засоби для очищення!

Сода

Розчин соди стане порятунком взуття, якщо під рукою немає професійного очищувача. Розведіть столову ложку соди з водою до кашки. Далі втираємо її у місця, які потрібно очистити, і залишаємо на півгодини. Змиваємо порошок із взуття та залишаємо сушитися. Обережніше з використанням соди на кольоровому або чорному взутті з білою підошвою та з взуттям із тканинних матеріалів — якщо порошок потрапить на темну тканину, може залишитися білий наліт, який обов’язково потрібно змити, інакше залишаться неприємні розводи, інформує KURAZH.

Ацетон

Засіб чудово впорається з плямами від трави та нафтопродуктів на підошві. Якщо використовуватимете чистий ацетон, перевірте на невеликій ділянці підошви — може піти хімічна реакція, яка зіпсує річ. Після обробки взуття ацетоном обов’язково промийте взуття водою. Також варто використовувати засоби захисту для рук та дихальних шляхів — пари ацетону дуже токсичні.

Ластик

Якщо забруднення не надто складне, можна спробувати очистити підошву простою канцелярською гумкою. Важливий момент — чим світліша підошва, тим світлішою має бути гумка. Навіть жовта гумка не підійде для очищення білої підошви, ви можете отримати кольорові смуги, навіть якщо забруднення піде.

Читати ще

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини