Головна Новини Оголошення, реклама та корисна інформація: вийшов друком новий спільний випуск газети «Є» та «Сімейної газети»

Оголошення, реклама та корисна інформація: вийшов друком новий спільний випуск газети «Є» та «Сімейної газети»

by Max

Завдяки спільному випуску тираж газети «Є» збільшився майже вдвічі.

Подати оголошення, рекламу, знайти те, що шукаєш, можна у газеті «Є» – щотижневому виданні Хмельницького та області. Зокрема, видання містить вакансії для тих, хто шукає роботу чи підробіток. Розміщені у газеті оголошення допоможуть у пошуку та придбанні житла, інших видів нерухомості, подобової та довготривалої оренди.

Газета «Є» містить також оголошення, які стосуються транспорту, автотоварів та автопослуг, ремонту та будівництва, товарів для дому, електроніки, навчання і дозвілля тощо.

Газета «Є» виходить комплектом з «Сімейною газетою» – виданням для всієї родини. У ній можна почитати корисну та цікаву інформацію.

Спільний випуск газети «Є» та «Сімейної газети» можна знайти і придбати у магазинах міста, кіосках «Преса» та у відділеннях «Укрпошти».

Бажаєте подати оголошення чи рекламу, але не знаєте, як це ефективно зробити? Подавайте їх будь-яким зручним для вас способом: на пунктах прийому оголошень, телефоном чи у всіх соцмережах.

Також оголошення можна подати:

* за телефонами: 65-56-01, 067-991-39-00, 067-38-38-001;

* на сайті;

* рекламу можна подати за тел. 067 381 57 50;

* на наших сторінках та в групах у соцмережах:

– «Оголошення Є» у Фейсбуці,

– «Є Оголошення Хмельницький» у Фейсбуці,

– «Є Оголошення Хмельницький» у Telegram,

– «Є Оголошення Хмельницький» в Instagram,

– «Є Оголошення Хмельницький» у Viber.

Оплатити оголошення можна на картку ПриватБанку, Монобанку, платіжною карткою газети «Є», готівкою на пунктах прийому оголошень, через термінал «Eco Payment».

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.