Головна Новини Хмельницький попрощався з Олександром Желінським і Максимом Розгоном, які загинули на Донеччині

Хмельницький попрощався з Олександром Желінським і Максимом Розгоном, які загинули на Донеччині

by Max

Обоє пішли на фронт добровольцями.

Вчора, 15 травня, хмельничани провели в останній шлях двох Героїв російсько-української війни: 39-річного Олександра Желінського та 44-річного Максима Розгона. Обоє загинули 8 травня на Бахмутському напрямку. Про це йдеться у сюжетах телеканалу «Місто».

Олександр Анатолійович Желінський пішов на фронт добровольцем. Він захищав Україну в лавах 3-ї окремої штурмової бригади. Герой загинув 8 травня на Бахмутському напрямку. У нього залишилися дружина і двоє синів.
За словами воїна Валерія, Олександр був хорошим побратимом і люблячим батьком. Його улюбленим хобі був його домашній виноград, за яким він любив доглядати.

«Ми з ним дуже часто спілкувалися. Та й загинув він в п’яти метрах від мене в окопі. Прилетіла міна», — розповів побратим загиблого.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Того ж дня хмельничани попрощалися з Максимом Васильовичем Розгоном. Він захищав Україну з 2014 року. У перші дні масштабної війни Герой вирушив на передову. Був старшим солдатом 3-ї окремої штурмової бригади. Максим Розгон також загинув 8 травня на Бахмутському напрямку.

«Він завжди був на позитиві. Про таких кажуть — людина зі залізним стержнем, — розповідає однокласник полеглого воїна Олексій Танчук. — Його всі поважали. Для хлопців він був авторитетом. Свого часу завдяки йому я пішов займатися спортом. Він привів мене на дзюдо».

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Обох полеглих Героїв поховали на Алеї Слави кладовища у мікрорайоні Ракове.

Читайте також: На Новоушиччині попрощалися з військовим Іваном Беніцьким

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.