Головна Новини У Хмельницькому районі залізничники відремонтували колії, пошкоджені атакою безпілотників

У Хмельницькому районі залізничники відремонтували колії, пошкоджені атакою безпілотників

by Max

Наразі вони очікують на дозвіл відновити там залізничний рух.

Сьогодні, 14 травня, залізничники завершили відновлення колій, які напередодні були пошкоджені під час ударів ворожих дронів по Хмельницькому району. Про це повідомили представники пресслужби АТ «Укрзалізниця».

Наразі залізничники очікують на дозвіл відновлення руху цією ділянкою. Тим часом 14 травня зміненим маршрутом прямують поїзди №86 Львів-Запоріжжя, №706 Перемишль-Київ і №715 Київ-Перемишль.

«Для доставки пасажирів дільниці Вінниця-Хмельницький-Тернопіль, як і вчора, ми організували шатловий рух електропоїздами Хмельницький-Вінниця-Козятин 1, а також Чорний Острів-Тернопіль-Красне», — зазначили в пресслужбі АТ «Укрзалізниця».

Автобусні шатли від Хмельницького центрального вокзалу до станції Чорний Острів курсували всю ніч. Вони продовжать безоплатно підвозити пасажирів до моменту відновлення повноцінного руху дільницею. В Укрзалізниці запевняють, що поїзди чекатимуть на пересадку з шатлів.

Вибухи пошкодили колії та адміністративні будівлі Укрзалізниці. Фото: з фейсбуку АТ «Укрзалізниця»

Вибухи пошкодили колії та адміністративні будівлі Укрзалізниці. Фото: з фейсбуку АТ «Укрзалізниця»

Нагадаємо, вранці 13 травня окупанти завдали чотири удари безпілотниками по об’єкту критичної інфраструктури, який розташований на території Чорноострівської громади. Оскільки вона розташована біля Хмельницького, вибухи на собі відчули й жителі обласного центру та прилеглих сіл.

Зокрема, у Хмельницькій громаді про пошкодження житла заявили понад 800 людей. Як розповів міський голова Олександр Симчишин це наймасштабніші руйнування, які зазнала громада за час масштабної війни. Крім того, внаслідок ворожого обстрілу поранень зазнали три десятки людей.

Читайте також: Знищено три ракети й 25 безпілотників: що відомо про нічний масований обстріл України

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.