Головна Life style Ріта Ора відверто розповіла про шлюб із Тайкою Вайтіті (відео)

Ріта Ора відверто розповіла про шлюб із Тайкою Вайтіті (відео)

by Max

Співачка Ріта Ора розповіла про “свободолюбний” підхід до життя та прикрасила обкладинку травневого випуску жіночого журналу Glamour, передає KURAZH.

“Як я думаю, до жінок ставляться по-іншому. У мене було це всю мою кар’єру. Люди засуджували, що я ношу, кажучи: “Вона занадто гола?” Або: “Чи може вона говорити такі речі?” Я вважаю такі речі женоненависницькими”, – сказала зірка.

Також вона зізналася, що зверталася за порадою до знаменитості Голівуду Джей Ло, яка сказала їй продовжувати й “ігнорувати шум”.

Ора розповіла, що з Вайтіті вони спланували своє весілля лише за два дні.

“Ніколи не буває нудно. Ми вібруємо одне від одного. Я б сказала, як ми так добре ладнали на початку, перш ніж вирішили все зруйнувати й почати зустрічатися. Ми були друзями протягом довгого часу. Але після п’яти років дружби ми сказали: ” Ми думаємо, що готові перейти на новий рівень”. Але ми були такими гарними друзями, ми боялися, що зруйнуємо те, що в нас було. Але це було чудово”, – додала співачка.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.