Головна Новини На Городоччині попрощалися з 27-річним бійцем Миколою Бордеєм

На Городоччині попрощалися з 27-річним бійцем Миколою Бордеєм

by Max

Захисника мобілізували у лютому цього року.

На Бахмутському напрямку війна забрала життя 27-річного бійця Миколи Бордея. З молодим захисником попрощалися в Клиновому Сатанівської громади 26 квітня. Про це розповідає Городок.City.

Згідно з інформацією видання, чоловік одним з перших записався до територіальної оборони, коли розпочалася повномасштабна війна. А мобілізували його до лав Збройних сил України в лютому 2023-го року.

«Микола служив у 25 окремій десантно-штурмовій бригаді. Служив недовго. Після місяця навчань його відразу кинули на нуль. Він був мужнім. І дякуючи таким людям, наша країна житиме. Адже кожна година сну українців без повітряних тривог здобувається великою ціною для воїнів», — зазначає військовослужбовець Юрій Ткач, брат дружини полеглого воїна.

Захисник загинув на другий день після Великодня. Фото: Городок.City

Також видання повідомляє, що Микола Бордей родом з Полтави. Вісім років тому він одружився та переїхав у село Клинове, звідки родом його дружина.

26 квітня у Сатанівській громаді попрощалися з молодим захисником. Поховали Миколу Бордея на місцевому кладовищі у селі Клинове. У Героя залишилися дружина, мати, четверо братів, які також військові, та велика родина.

Микола Бордей з дружиною Мирославою до повномасштабного вторгнення. Фото: Городок.City

«Мій чоловік загинув, мужньо захищаючи нашу країну. Дуже прикро, що він так мало прожив. Коля був надійним тилом для всіх нас. Таких людей дуже мало на світі і вони повинні потрапляти в рай», – впевнена дружина Миколи Мирослава.

Вічна пам’ять та шана Герою…

Нагадаємо, що війна забрала життя Юрія Миронюка з Красилівщини

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.