Головна Новини Понад сто тисяч гривень втратили троє жителів Хмельниччини через шахраїв

Понад сто тисяч гривень втратили троє жителів Хмельниччини через шахраїв

by Max

За всіма вказаними фактами проводять перевірки.

Протягом минулої доби, 24 квітня, до поліції звернулося троє жителів Хмельниччини та повідомили, що стали жертвами шахраїв. Загалом люди втратили понад 112 тисяч гривень. Про це повідомили у поліції Хмельницької області.

За інформацією правоохоронців, до 51-річної місцевої жительки з Дунаївців зателефонувала невстановлена особа. Невідомий представився правоохоронцем та повідомив, що її син наніс комусь тілесні ушкодження. І, щоб він не поніс за це відповідальність, «видурив» у жінки 40 000 гривень. Їх вона перерахувала на вказаний рахунок.

«А у Хмельницькому до 51-річної громадянки зателефонувала невстановлена особа, яка представилась працівником служби безпеки банку, та під приводом покращення ступеню захисту картки, шахрайським шляхом заволоділа 46 230 гривень», – йдеться у дописі правоохоронців на сторінці Фейсбук.

Того ж дня 37-річна хмельничанка вирішила скористатися послугою вебресурсу «Є-допомога». Перейшовши в одному з месенджерів за фішинговим посиланням, жінка ввела особисті дані та реквізити банківської картки. Після цього її з рахунку зникло 26 257 гривень.

У поліції зазначили, що за всіма вказаними фактами проводять перевірки.

Шахраї можуть представитися будь-ким. Зображення: з Фейсбук-сторінки поліції Хмельницької області.

Правоохоронці вкотре закликають громадян не довіряти незнайомцям та в жодному разі нікому не повідомляти свої особисті дані, логіни, паролі чи реквізити банківських рахунків. А інформацію щодо виплат отримувати лише з офіційних джерел.

Читайте також: Викрили працівників Держгеокадастру, які незаконного роздавали землі Хмельниччини

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.