Головна Новини Погода на завтра – на Хмельниччині похолодання та дощі

Погода на завтра – на Хмельниччині похолодання та дощі

by Max

Мешканців області попереджають про зміну погодних умов.

Завтра, 26 квітня, на території області прогнозують зниження температури повітря та періодичні опади. За інформацією Українського гідрометцентру, короткочасний дощ очікується протягом всієї доби. Вночі стовпчики термометрів триматимуться на рівні +5…+7, вдень +7…+9. Вітер сягатиме 7-12 метрів на секунду.

«У середу протягом усього дня погода буде похмурою. Протягом усього дня очікується сильний дощ, який ввечері послабшає», – пише метеоресурс «Синоптик».

Як повідомляє синоптиця Наталка Діденко, завтра атмосферний фронт від циклону, принесе в західні області України похолодання. Очікується до +8…+13 градусів та дощі. На решті території України втримається тепла, сонячна погода. Вже у четвер похолодання та дощі поширяться на значну частину України.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.