Головна Новини У Теофіпольській громаді моторолер збив пішохода

У Теофіпольській громаді моторолер збив пішохода

by Max

Постраждалий йшов узбіччям, ведучи велосипед.

Вночі 20 квітня у селі Волиця Теофіпольської громади під час аварії постраждав 28-річний чоловік. На нього наїхала водійка моторолера. Як наслідок, постраждалого госпіталізували в лікарню.

За інформацією сектора комунікації поліції Хмельницької області, аварія сталася близько 22:40 на вулиці Шевченка. Рухаючись на моторолері «Хонда», 29-річна жителька села Поляхова наїхала на 28-річного жителя села Кузьминці. Той саме йшов узбіччям, ведучи велосипед. Внаслідок аварії пішохід травмувався. Його госпіталізували у Теофіпольську багатопрофільну лікарню.

За цим фактом слідчі відкрили провадження за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило постраждалому ушкодження середньої тяжкості. Тобто за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Покарання, передбачене за такі дії: від 51 тисячі до 85 тисяч гривень штрафу, або двох років виправних робіт, або до шести місяців арешту, або до трьох років обмеженням волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

«Наразі слідчі Хмельницького районного управління поліції встановлюють усі обставини події», — додали правоохоронці.

Читайте також: Шістьох правоохоронців зі Шепетівки підозрюють у катуванні затриманого

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.