Головна Новини У Поминальну неділю до кладовищ у Хмельницькому курсуватимуть додаткові автобуси

У Поминальну неділю до кладовищ у Хмельницькому курсуватимуть додаткові автобуси

by Max

Також у цей день подовжать деякі маршрути.

У Поминальну неділю, 23 квітня, з 9:00 і до 16:00 в Хмельницькому продовжать деякі маршрути та курсуватиме додатковий транспорт до кладовищ в Раковому та Шаровечці. Про це повідомили в пресслужбі Хмельницької міської ради.

Зокрема, від зупинки громадського транспорту «Завод «Катіон» (по Львівському шосе) до кладовища «Шаровечка» та у зворотному напрямку курсуватимуть 7 додаткових автобусів середньої та великої місткості.

Від кінцевої зупинки «Вул. Довженка» (напрямок руху з міста) до кладовища у мікрорайоні Ракове та у зворотному напрямку цього дня працюватимуть 2 додаткових автобуси середньої місткості.

Також у цей день з 9.00 до 16.00 буде продовжено рух автобусів, кінцевими зупинками на маршрутах яких є зупинка громадського транспорту «Завод «Катіон» до кладовища Шаровечка та «вул. Довженка» (напрямок руху з міста) до кладовища у мікрорайоні Ракове.

Читайте також: Замість маршруток – великогабаритні автобуси: у Хмельницькому оновлюють громадський транспорт

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.