Головна Life style Чому чоловік довго думає над пропозицією шлюбу: відповідь психолога

Чому чоловік довго думає над пропозицією шлюбу: відповідь психолога

by Max

Ти вийдеш за мене заміж? Цю фразу хочуть почути багато жінок, але зараз чоловік дуже довго наважується на такий серйозний вчинок.

Як повідомляє KURAZH, про це повідомила психолог Надія Антоняк в Instagram.

Фінанси

За словами експерта, багато чоловіків переймаються через фінансовий стан. Їм складно, що вони не дотягують до своїх же вимог: немає власного житла, автомобіля та коштів на весілля.

Вік

Якщо ви у стосунках вже 5 років, але розпочались вони у 15 років, то тоді зрозуміло, чому хлопець не робить пропозиції.

“Навряд чи у свої 20 він вже великого досяг і може забезпечити сім‘ю. Його тривоги не безпідставні, але чи зізнається він вам у цьому? Навряд чи. Йому буде соромно. Та ще й зарано, мабуть”, – йдеться у повідомленні.

Інфантильність

Психолог каже, що до інфантильних відносяться несерйозні чоловіки, яким непотрібна сім‘я, вони бояться відповідальності та обов‘язків.

Загалом таким чоловікам так зручно, вони добре вміють переконувати в тому, що в одруженні немає сенсу, типу “що змінить той штамп в паспорті, нам ж і так добре”.

Однак, добре у таких стосунках тільки чоловікам.

“Не прийдеться ділити майно коли захочеш подати на розлучення, а він значить впевнений, що це може статися”, – каже експерт.

Ти не подобаєшся його мамі

Якщо ваш партнер вам таке говорить, то це велика проблема. За словами психолога, такі чоловіки давно “одружилися” з мамою і навряд чи вдасться з нею суперничати.

“Насправді чоловіки одружуються для того, щоб жінку не забрав хтось інший. Він любить і боїться вас втратити і хоче, щоб ви були його цілком і повністю”, – зазначила психолог.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.