Головна Новини Погода на завтра – 5 квітня очікується сильний мокрий сніг і вітер

Погода на завтра – 5 квітня очікується сильний мокрий сніг і вітер

by Max

На дорогах буде ожеледиця.

У зв’язку з переміщенням чергового циклону та пов’язаних з ним атмосферних фронтів 5-6 квітня на Хмельниччині очікується ускладнення погодних умов. Як повідомляють в обласному центрі з гідрометеорології, вночі та вранці випадатиме значний мокрий сніг та сніг. Очікується налипання мокрого снігу. На дорогах буде ожеледиця.

«Впродовж доби 5 квітня, вночі та вранці 6 квітня пориви вітру сягатимуть 15-20 метрів на секунду. Утворення нестійкого снігового покриву. Ускладнення погодних умов відповідає першому рівню небезпечності (жовтий)», – йдеться у повідомленні метеоцентру.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, електропостачання та порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.