Головна Новини Під час розмінування на Миколаївщині загинув сапер з Волочиська

Під час розмінування на Миколаївщині загинув сапер з Волочиська

by Max

Олександр Байда розміновував території, звільнені від окупантів.

Трагічна звістка про загибель військового надійшла до Волочиська. Як повідомляють у Волочиській міській раді, на війні загинув мешканець міста Олександр Байда.

У міській раді зазначають, що захисник загинув 29 березня під час розмінування території в районі населеного пункту Снігурівка Миколаївської області. Олександр Байда був старшим сапером інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу роти інженерної підтримки.

«Олександр народився 20 жовтня 1985 року. Вчився у Волочиській школі №5 та Полянській середній школі. Закінчив професійно-технічне училище №5. Працював на підприємстві Агробізнес, Волочиському Машинобудівному заводі, в групі компаній Вітагро. Останні чотири роки працював закордоном, але з початком повномасштабної війни повернувся в Україну та призвався до лав ЗСУ захищати свою Батьківщину», – розповідають про захисника у міській раді.

Вдовою залишилася дружина, без батьківської любові син, без сина мати, та згорьований брат.

Про час прощання з полеглим воїном повідомлятимуть додатково.

Вічна шана Герою…

Нагадаємо, у Меджибізькій громаді попрощалися із захисником Богданом Пазником.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.