Головна Новини Аналізи на алергени у Хмельницькому можна здати безкоштовно

Аналізи на алергени у Хмельницькому можна здати безкоштовно

by Max

Щоб отримати послугу, потрібно мати направлення від сімейного лікаря.

Прихід весни приносить не лише теплу погоду, але й сезонну алергію. Для правильного лікування цієї хвороби потрібно визначити подразник, який викликає алергічну реакцію. У хмельницькій поліклініці №4 можна пройти безкоштовне обстеження на визначення подразника, який викликає сезонну алергію. Як повідомляють у пресслужбі міської ради, за направленням сімейного лікаря хмельничанам безкоштовно доступні різні види алергопроб.

Спеціалісти проведуть необхідні дослідження, аби виявити алерген. Процедура триває 15-20 хвилин і допомагає визначити на який саме подразник у людини є алергічна реакція.

«Сніг поставив весну «на паузу», тож чутливі до сезонної алергії мають кілька тижнів, аби підготуватися до загострення. Той, хто зіштовхувався із проявами алергії, уже знає, як уникнути неприємних симптомів. Однак, алергія може вперше виникнути в уже зрілому віці. Тож, якщо ви спостерігаєте незвичну для себе реакцію на цвітіння, певні продукти або запахи, слід проконсультуватись із алергологом», – коментує лікар-алерголог поліклініки Людмила Поліщук.

Нагадаємо, з квітня в Україні запроваджують електронний рецепт на рецептурні ліки. Його можуть виписати у сімейного лікаря чи вузького спеціаліста комунальної або ж приватної лікарської установи, якщо вони зареєстровані в системі МОЗ.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.