Головна Новини На Хмельниччині аварійні відключення світла

На Хмельниччині аварійні відключення світла

by Max

В області лютує негода.

Стрімкі пориви вітру та налипання мокрого снігу спричинили аварійні відключення в електромережах області. Як повідомляють у пресслужбі «Хмельницькобленерго», відключення фіксуються майже у всіх районах електромереж.

«Енергетики, попри погоду, роблять все можливе для якнайшвидшого відновлення розподілу електричної енергії. До усунення негоди залучено майже 80 бригад та 160 одиниць техніки», – йдеться у повідомленні.

Мешканцям області нагадують: якщо ви бачите обірваний провід – у жодному разі не підходьте до нього. Телефонуйте до Кол-центру АТ «Хмельницькобленерго» за окремо виділеним номером телефону для повідомлень про аварійні ситуації: 067 010 50 62.

Разом з тим, якщо у вас зникло світло – не потрібно одразу телефонувати до Кол-центру, перш за все перегляньте інформацію на сторінці «Відключення за адресою» або ж скористайтеся чат-ботами у Viber чи Telegram. Важливо, що за допомогою чат-ботів можна подати заявку про відсутність електричної енергії.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.