Головна Новини У Кам’янці-Подільському попрощалися з військовим Віктором Боржиєвським

У Кам’янці-Подільському попрощалися з військовим Віктором Боржиєвським

by Max

Захисник загинув на Луганщині.

Сьогодні, 27 березня, жителі Кам’янець-Подільської громади провели в останню земну дорогу свого захисника, солдата Віктора Боржиєвського. Інформацію про прощання розмістила на своїй Фейсбук-сторінці Кам’янець-Подільська міська рада.

«Відтепер назавжди в нашій пам’яті та історії – ім’я Віктора Боржиєвського, воїна, який загинув від рук ворога, боронячи свою батьківщину до кінця. Провели Віктора сьогодні в останню дорогу, віддали шану його подвигу, підтримали рідних та близьких. Згорьованим батькам – сил пережити страшну втрату, Божої опіки. А кам’янчанам – ніколи не забувати тих, чиї серця перестали битися за Україну…», – йдеться у дописі громади.

Захисник загинув на Луганщині 17 березня. Фото: з Фейсбук-сторінки Кам’янець-Подільської міської ради

Сайт «Є» раніше повідомляв, що Віктор Боржиєвський був навідником мотопіхотної роти. Він загинув 17 березня в бою на Луганщині.

Вічна пам’ять Герою… Щирі співчуття рідним і близьким…

Нагадаємо, що у Хмельницькому попрощалися з загиблим Андрієм Гнатюком

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.