Головна Новини Погода на тиждень – Хмельниччину очікує різка зміна погоди

Погода на тиждень – Хмельниччину очікує різка зміна погоди

by Max

Потепління прийде аж в суботу-неділю.

Кінець березня на Хмельниччині минатиме під впливом активного циклону. Відтак вже з вівторка, 28 березня, на мешканців області очікує різка зміна погоди: значне похолодання та дощ, який переходитиме у мокрий сніг. На додачу, ускладнюватиме погодні умови найближчої доби ще й сильний вітер.

За прогнозом Українського гідрометцентру, денна температура вівторка, 28 березня, та середи, 29 березня, впаде до одного-трьох градусів з позначкою «плюс». Уночі очікується від 1-го до 5-ти морозу. Оскільки падатиме мокрий сніг, то на дорогах буде слизько.

У четвер, 30 березня, та п’ятницю, 31 березня, дещо потепліє – до +7..+9 градусів удень, а вночі все ще триматимуться «мінуси» до 3-5-ти градусів. У ці дні дощитиме, час від часу випадатиме мокрий сніг.

Нічні морози припиняться у ніч на суботу, 1 квітня: температура повітря становитиме 1-3 тепла. А вже удень повітря прогріється до +10..+12-ти градусів. Утім, все же дощитиме. Схожою погода буде і в неділю: до +12-ти, хмарно, дощ.

Синоптиця Наталка Діденко також прогнозує 28 березня різку зміну погоди. Зумовить її активний циклон, який зародився над Середземномор’ям.

«У вівторок в Україні очікуються опади. У західних, північних областях, на значній частині центру можливі сильні опади. Дощі переходитимуть у мокрий сніг. Вітер з південно-східного поступово переходитиме на північно-західний, 5-12 метрів за секунду. Пориви можуть досягати штормових значень, до 15-22 метрів за секунду. Додає, що у багатьох областях також різко похолоднішає, до +1..+7 градусів», – зазначає синоптиця.

І додає, що похолодання охопить всю Україну та посилиться до невеликих морозів. А потепління прийде аж в суботу-неділю.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.