Головна Новини Ожеледиця на дорогах і мокрий сніг – хмельничан попереджають про ускладнення погоди

Ожеледиця на дорогах і мокрий сніг – хмельничан попереджають про ускладнення погоди

by Max

Також очікуються сильні пориви вітру.

Мешканців області попереджають про ускладнення погодних умов. За повідомленням обласного гідрометцентру, триматиметься перший рівень небезпечності – жовтий.

Вночі та вранці 28 березня на території Хмельниччини очікується значний дощ з переходом у мокрий сніг. Вранці та вдень на дорогах ожеледиця. Впродовж доби пориви вітру сягатимуть 19-24 метрів на секунду.

Протягом 29-30 березня прогнозують послаблення опадів (переважно у вигляді снігу), на дорогах ожеледиця (вночі 30 березня місцями). Вночі зниження температури повітря сягатиме до 1…6 градусів морозу. Вдень температура повітря становитиме від 1 градусів морозу до 6 градусів тепла.

Як нагадують у Хмельницькій міській раді, такі погодні умови можуть призвести до порушення роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, електропостачання та порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.