Головна Новини Погода на вихідні — на Хмельниччині можливі дощі й зміна температури

Погода на вихідні — на Хмельниччині можливі дощі й зміна температури

by Max

Найпрохолоднішою буде неділя.

Протягом найближчих трьох днів, 24-26 березня, у Хмельницькій області очікується строката погода. Спершу буде досить тепло, але поступово температура повітря знижуватиметься. Також на зміну сухій погоді прийдуть помірні дощі.

За прогнозами Українського гідрометцентру, п’ятниця, 24 березня, мине без опадів. Буде хмарно з проясненнями. Нічна температура повітря становитиме +6..+8 градусів. Натомість вдень потепліє до +16..+18.

Опади прийдуть у суботу, 25 березня. Очікується помірний дощ. Вночі температура повітря зберігатиметься на рівні +6..+8 градусів. А вдень термометри показуватимуть 14..16 вище нуля.

У неділю, 26 березня, теж можливий невеликий дощ. Стане прохолодніше. Нічна температура повітря коливатиметься від +4 до +6 градусів, а денна — від +10 до +12.4

«У Хмельницькому в п’ятницю уночі можливий дрібний дощ. Вранці він стихне й день мине без опадів. Очікується до 17 тепла. Протягом суботи очікується похмура погода. Ввечері можливий дощ. Термометри показуватимуть до +14 градусів. А у неділю нічний дрібний дощ закінчиться ще до настання ранку, але вдень він розпочнеться знову та продовжиться до приходу вечора. Максимальна температура повітря становитиме +13 градусів», — зазначено на сайті «Синоптик».

Читайте також: Безкоштовні аналізи та обстеження: у Хмельницькому відбудеться «Здорова прогулянка»

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.