Головна Політика На Запоріжжі окупанти конфісковують у аграріїв збіжжя – ЗСУ

На Запоріжжі окупанти конфісковують у аграріїв збіжжя – ЗСУ

by Max

У Генштабі Збройних сил України кажуть, що на тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські загарбники обманом відбирають у людей зерно.

«У населеному пункті Улянівка Васильківського району тимчасово зайнятої території Запорізької області, за наказом так званої «російської окупаційної адміністрації» до місцевого ангару звозять збіжжя зернових культур з прилеглих сільських господарств та ферм району. Окупанти, під виглядом купівлі по значно занижених цінах, просто конфісковують зернові», – йдеться в повідомленні.

Перевірити ці дані з інших джерел в умовах війни неможливо.

Генштаб додає, що нині на Запорізькому напрямку армія РФ веде оборону.

Частина Запорізької області нині окупована Росією, в тому числі міста Бердянськ, Мелітополь, Енергодар (включно із захопленою російськими військами Запорізькою АЕС).

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.