Головна Life style Як зробити рис розсипчастим: дієві поради

Як зробити рис розсипчастим: дієві поради

by Max

Найпростіший столовий оцет здатний творити справжні чудеса. Рис стає набагато білішим, апетитнішим і смачнішим. Рисинки не злипаються, завдяки цьому каша виходить розсипчастою.

Зварений таким чином рис підходить як гарнір до м’яса, риби або овочів, також його можна використовувати як основу для салатів, передає KURAZH.

Можливо ви здивуєтеся, але саме столовий оцет перетворює звичайнісіньку рисову кашу на твір кулінарного мистецтва, роблячи страву ідеальним на вигляд і на смак.

Ретельно вимиту під проточною водою крупу залийте чистою водою та поставте варитися. Коли рідина закипить, додайте оцет. Багато оцту лити не варто, достатньо додати 1 ст. л. приблизно два літри рідини. Крупа повинна варитись у злегка підкисленій воді.

Готовий рис вийде білим і розсипчастим. Промивати його не потрібно, смаку оцту ви не відчуєте. За бажанням, у кашу можна додати вершкове масло, чи спеції.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.