Головна Новини На Хмельниччині оштрафували військового, який намагався дати хабар поліції

На Хмельниччині оштрафували військового, який намагався дати хабар поліції

by Max

Чоловіка оштрафували на 17 тисяч гривень

Суд вирішив штрафувати військовослужбовця, який намагався повернути автомобіль зі штрафмайданчика за допомогою хабаря правоохоронцям. Про це стало відомо з вироку Дунаєвецького районного суду.

Орган правосуддя встановив, що 21 лютого щодо обвинуваченого правоохоронці склали протокол про керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Опісля його автомобіль “BMW 5281” помістили на спеціальний майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

Військовослужбовець захотів повернути автівку за допомогою хабаря. Чоловік підійшов до дверей службового автомобіля правоохоронців “Renault Dokker”, який був припаркований біля майданчика тимчасового тримання транспортних засобів, та умисно поклав на панель машини 9 тисяч 500 гривень.

Однак правоохоронці відмовились від коштів і зафіксували злочин.

Чоловік визнав свою провину. Йому призначили покарання у вигляді штрафу на суму 17 тисяч гривень.

Раніше “Сайт “Є” писав, що суд визнав винним у хабарництві колишнього начальника відділу техногенної безпеки Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області. Чоловік отримав від свого знайомого підприємця з Дніпра понад 14 тисяч гривень. За ці кошти він допоміг погодити документацію, яку той розробляв для Хмельницької атомної електростанції. За це експосадовця оштрафували на 51 тисячу гривень й заборонили протягом року займати певні посади.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.