Головна Новини У Хмельницькому горів шиномонтаж – травмована людина

У Хмельницькому горів шиномонтаж – травмована людина

by Max

Майже два десятки рятувальників гасили пожежу.

 Сьогодні вранці, 4 березня, у Хмельницькому виникла пожежа. Як розповідають в обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій, близько 8:20 хм надійшло повідомлення про займання шиномонтажу на вулиці Заводській.

На місце виклику відразу було спрямували надзвичайників Хмельницького гарнізону. На момент прибуття першого підрозділу площа пожежі сягнула 60 квадратних метрів.

«Існувала загроза подальшого розповсюдження полум’я. Гасіння пожежі ускладнювала велика горюча навантага (складування шин)», – йдеться у повідомленні.

Пожежу вдалося швидко приборкати й запобігти розповсюдженню вогню на всю площу будівлі.

Причини пожежі поки невідомі.

Загалом до гасіння пожежі залучили 19 рятувальників та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки. На пожежі травмувався працівник шиномонтажу. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Травмовано одну людину.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.