Головна Новини Співак з Хмельниччини Dima Prokopov випустив нову пісню, яка вже зібрала сто тисяч переглядів

Співак з Хмельниччини Dima Prokopov випустив нову пісню, яка вже зібрала сто тисяч переглядів

by Max

До запису долучилася молода співачка Поліна Дашкова.

Співак з Хмельницької області Дмитро Прокопов випустив кліп на пісню “З тобою спокійно”, який за добу зібрав понад 100 тисяч переглядів. Кліп на композицію з’явився на Youtube-каналі співака.

За добу кліп вже переглянули 106 тисяч разів.

Нову пісню Dima PROPOKOV записав разом зі співачкою Поліною Дашковою.

“Пісню «З тобою спокійно», основне послання якої – спасіння від війни потрібно шукати в коханні. Пісня заряджена заспокійливим оптимізмом, довірою один одному, як і повинно бути в здорових та міцних стосунках. Артисти впевнені, що їх спільна робота буде заряджати слухачів сильними почуттями та мотивувати на створення нових українських сімей”, – йдеться в описі до відео.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Додамо, що Дмитро Прокопов – з Кам’янця-Подільського, переможець програми «Караоке на Майдані», який став кращим народним співаком 2017 року.

Як раніше писав сайт “Є”, минулого року співак зробив кавер-версію пісні Назарія Яремчука “Гай, зелений гай”.

Кліп на пісню “Ти щаслива будеш” зібрав вже 2,6 мільйона переглядів і входить до топ-найкращих кліпів в Україні за останній рік.

На початку року він випустив кліп на одну з найвідоміших українських колядок «Добрий вечір тобі, пане господарю».

А Поліна Дашкова – молода 19-річна співачка. Навчається у Київській естрадно-цирковій академії на факультеті “Менеджмент шоу-бізнесу”. Учасниця музичного фестивалю “Чорноморські Ігри 2021 року”. Під час повномасштабної війни випустила дебютну пісню “Плакала Калина” одразу у трьох версіях.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.