Головна Новини Понад 340 тисяч гривень має відшкодувати браконьєр зі Шепетівщини

Понад 340 тисяч гривень має відшкодувати браконьєр зі Шепетівщини

by Max

Раніше суд визнав його винним у незаконному вилові риби.

Жителю Шепетівського району доведеться сплатити державі понад 340 тисяч гривень. Саме у таку суму оцінили збитки, які він завдав довкіллю незаконним ловом риби. Про це повідомили співробітники Хмельницької обласної прокуратури.

Чоловіка спіймали на гарячому в квітні минулого року. Попри нерестову заборону він ловив рибу з річки Горинь у селі Калетинці. Таким чином він завдав збитків довкіллю на понад 340 тисяч гривень. До речі, як тоді повідомляли правоохоронці, він спіймав 217 рибин. Переважно це були карасі, а також кілька пліток та окунів.

У серпні минулого року Ізяславський районний суд визнав його у незаконному вилові риби, тобто за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України. Йому призначили рік обмеження волі, але звільнили від відбування покарання.

Тепер же суд задовольнив позов прокуратури й зобов’язав чоловіка компенсувати завдані ним збитки.

Читайте також: На Хмельниччині засудили чоловіка, який за гроші допомагав отримати доступ до закодованих каналів

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.