Головна Новини Загиблому воїну зі Славути присвоїли звання «Герой України»

Загиблому воїну зі Славути присвоїли звання «Герой України»

by Max

Орденом «Золота зірка» посмертно удостоїли Дениса Ріхтера.

Указом президента України від 23 лютого званням «Герой України» відзначили військового з Хмельниччини Дениса Ріхтера.

«За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі постановляю присвоїти звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» Ріхтеру Денису Сергійовичу — старшому сержанту (посмертно)», – йдеться в Указі президента.

Денис Ріхтер був зі Славути. Старший сержант загинув смертю Героя у бою з російськими окупантами 25 травня минулого року в Бахмутському районі Донецької області. За два дні, 27 травня, Славутська громада попрощалася з 35-річним воїном. Поховали захисника на міському кладовищі із усіма військовими почестями.

Як розповіли у виконкомі міськради, Денис Сергійович у 2014 році був мобілізований та брав участь в АТО/ООС. Вже 24 лютого 2022 року — зайняв позицію оборони Києва. Згодом був відправлений на схід. У Героя залишилася мама Галина Володимирівна, дружина Валентина Олександрівна та двоє синів — Даніїл і Тимофій.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.