Головна Новини Ми були на самому нулі: у Хмельницькому попрощалися зі Сергієм Бурмістровим

Ми були на самому нулі: у Хмельницькому попрощалися зі Сергієм Бурмістровим

by Max

Життя Героя забрав ворожий мінометний обстріл.

Вчора, 24 лютого, в річницю початку масштабної війни хмельничани провели в останній путь свого захисника — 56-річного Сергія Бурмістрова. Герой боронив Україну в лавах 19-стрілецького батальйону. Воїн загинув 20 лютого у Луганській області. Його життя забав ворожий мінометний обстріл. Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Місто».

Побратим полеглого воїна Вадим розповів, що Сергій Бурмістров один з перших, хто вступив у лави їхнього батальйону. До того був лісником. Відчувалося, що це була людини з міцним внутрішнім стрижнем.

«Одного разу побачив, як він кульгає. Каже, що певно ногу потягнув на посту. Коли ж його оглянули у госпіталі, виявилося, що він порвав зв’язки. Він нічого нікому не казав, ходив крізь біль», — поділився Вадим.

Інший побратим полеглого захисника України Валерій додає, що з Сергієм Бурмістровим служив у батальйоні з 26 лютого. Він знав усе й був майстром у різних справах.

«Приїхали у хату, де взагалі немає ні опалення, ні світла. Сергій сам зробив там опалення. За допомогою волонтерів купили генератор, — пригадує Валерій. — Ми були на самому нулі, нуліше не може бути. Ми їх бачимо, вони нас бачать».

Поховали Сергія Бурмістрова на Алеї Слави кладовища, що у мікрорайоні Ракове.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Читайте також: Втрати ворога на ранок 25 лютого

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.