Головна Новини Погода на вихідні – на Хмельниччині потепліє та часом дощитиме

Погода на вихідні – на Хмельниччині потепліє та часом дощитиме

by Max

Завтра знову буде вітряно.

У найближчі дні на Хмельниччині дещо потепліє. За прогнозами синоптиків, погода очікується мінливою, час від часу дощитиме.

У п’ятницю, 24 лютого, як повідомляють в Хмельницькому обласному центрі з гідрометеорології, по області очікується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень часом невеликий дощ. Вітер південний 7-12 метрів за секунду, вдень місцями пориви 15-20 метрів. Температура повітря вночі від 2-х градусів морозу до 3-х тепла, вдень 5-10 градусів тепла.

Субота, 25 лютого, також буде доволі теплою – до 10-12-ти градусів тепла удень та +2..+4 уночі. А от у неділю, 26 лютого, знову невелике похолодання – денна температура впаде до 4-6-ти градусів тепла.

Синоптиця Наталка Діденко у своєму прогнозі зазначає, що 24-те лютого в Україні – перехідна доба від морозів до потепління.

«Завтра вдень, у п’ятницю, температура повітря становитиме +3+6 градусів, на сході 0+3 градуси. У південній частині та західних областях +4+8. Синоптична особливість завтрашнього дня – сильний вітер. Пориви можуть досягати 15-20 метрів за секунду. Бадьорий вітер – ознака весняних процесів.
24-го лютого дощ пройде в західних областях, в Карпатах з мокрим снігом, ввечері дощ дійде до північних областей України», – зазначає синоптиці.

І додає, що з найближчої синоптичної перспективи – субота буде дуже теплою.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.