Головна Новини Де у Хмельницькому найчастіше стаються аварії та злочини: поліція назвала потенційно небезпечні місця

Де у Хмельницькому найчастіше стаються аварії та злочини: поліція назвала потенційно небезпечні місця

by Max

Місця підвищеної небезпеки є нічні розважальні заклади, вокзали, ринки та парки.

Протягом минулого року в Хмельницькому районі сталася майже тисяча аварій. Серед них: 374 дорожньо-транспортних пригод з постраждалими. Переважно такі події трапляються через порушення правил дорожнього руху. Хоча це може статися будь-де, правоохоронці виділяють шість небезпечних ділянок. Більшість з них розташовані у Хмельницькому. Також в обласному центрі є місця, де найчастіше трапляються злочини. Про це свідчить звіт начальника Хмельницького районного управління поліції Василя Птащука.

Згідно з ним, загалом протягом 2022 року в районі трапилося 911 аварії. Як наслідок, 488 людей постраждали й 78 загинули. Основними причинами аварій є п’яне кермування, перевищення швидкості, порушення правил маневрування, недотримання дистанції, порушення правил проїзду перехресть, виїзд на смугу зустрічного руху.

Безпосередньо у Хмельницькому найбільш аварійно небезпечними ділянками правоохоронці називають:

  • вулиця Свободи — проспекту Миру;
  • вулиця Трудова — вулиця Чорновола;
  • вулиця Кам’янецька — вулиця Купріна;
  • проспекту Миру — вулиця Степана Бандери.

Крім того, за межами обласного центру небезпечними є ділянка траси Н-03: 196+250 – 196+967 км+м та ділянка траси Н-03: 205+850 – 207+150 км+м.

Внаслідок аварій у Хмельницькому районі 488 людей постраждали й 78 загинули. Інфографіка: зі звіту Василя Птащука

Внаслідок аварій у Хмельницькому районі 488 людей постраждали й 78 загинули. Інфографіка: зі звіту Василя Птащука

Щодо злочинів, то протягом 2022 року в Хмельницькому районі працівники поліції зареєстрували 2 тисячі 717 злочинів. Переважно йдеться про крадіжки, наркозлочини та шахрайство. З них 1 тисячу 729 злочин правоохоронці вже розкрили. Зазвичай їх скоювали безробітні, люди, які зловживають алкоголем чи наркотиками, або ті, хто раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Місця підвищеної небезпеки є нічні розважальні заклади Хмельницького: «PaPaPab», «Арсенал», «Тарантіно» та «СВ». А також — залізничні та автовокзали, речові та продуктові ринки, місця дозвілля молоді (парки та сквери).

Читайте також: Затримали водія, який напідпитку спричинив масштабну аварію у Хмельницькому

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.