Головна Life style Метт Деймон планує зняти фільм про війну в Україні

Метт Деймон планує зняти фільм про війну в Україні

by Max

Американський актор Метт Деймон зізнався, що замислюється над створенням документального фільму про війну в Україні. Про це він заявив на Берлінському кінофестивалі, де відбулася прем’єра стрічки “Поцілунок майбутнього”, продюсерами якої виступив сам Метт і Бен Аффлек.

Так, на пресконференції у Деймона запитали, чи розглядає він можливість зняти фільм про війну в Україні, як зробив його колега Шон Пенн. Метт відповів, що вже вивчає потенційний проєкт.

– Я думаю, що зараз про це знімають багато чудових фільмів. Я впевнений, що в майбутньому їх буде дуже багато. Зараз у нас нічого немає… Хоча, насправді, ми вже досліджуємо потенціал, але це поки що на ранніх стадіях, – сказав Метт.

Також актор додав, що особисто він не спілкувався з президентом України Володимиром Зеленським, проте зустрічався з першою леді Оленою Зеленською рік тому на Генасамблеї ООН.

Варто зазначити, що на Берлінському кінофестивалі Деймон з’явився з синьо-жовтим значком на піджаку у вигляді ведмедя, який є символом заходу.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.