Головна Новини Смертельна аварія у Хмельницькому районі: серед загиблих – 5-річна дитина

Смертельна аварія у Хмельницькому районі: серед загиблих – 5-річна дитина

by Max

Відомо про трьох загиблих людей.

Сьогодні, 20 лютого, поблизу села Кудринці Хмельницького району сталася смертельна аварія. Як повідомляють у секторі комунікації Нацполіції області, близько 11-ої години на трасі «Стрий — Тернопіль — Кропивницький» в ДТП загинули троє людей, серед них – 5-річна дівчинка.

«Попередньо встановлено, що 40-річний водій «Daewoo Lanos», житель Київської області, спочатку допустив дотичне зіткнення з автомобілем «Renault Sceniс» під керуванням 65-річного жителя Хмельницького району, а потім зіткнувся з вантажівкою «Mercedes-Benz», за кермом якої перебував 57-річний житель Черкаської області», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП троє пасажирок автомобіля «Daewoo Lanos» загинули: 28-річна жінка та її 5-річна донька, а також 63-річна пенсіонерка.

«Водія автомобіля «Daewoo Lanos» затримали. Він перебуває в Хмельницькій обласній лікарні під конвоєм», – зазначають у поліції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.